VMCP
011-28 02 97
info@vmcp.be

Anders ‘jezelf’ door je leven met pijn

Vereniging voor mensen met chronische pijn

Anders ‘jezelf’ door je leven met pijn

Ik heb veel in mijn leven moeten aanpassen maar wie ik ‘in wezen’ ben is hetzelfde gebleven. Wat ik doe en hoe ik met dingen omga is wel veranderd maar blijft ‘mijn’ manier om dit te doen. Het kan voelen alsof je jezelf kwijt bent, maar je bent ‘anders jezelf’ door je leven met pijn. Zo ervaar ik het toch. Ik heb mezelf beter leren kennen doordat pijn/ziekte in mijn leven kwam. Ik moest meer stilstaan bij wat dit allemaal teweeg brengt en wat mijn mogelijkheden binnen de beperkingen zijn. Ik heb nu meer zelfinzicht dan toen alles op automatische piloot ging. Herkenbaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *